instalatie-bedrijf-ter-veld
instalatie-bedrijf-ter-veld

Home

Milieu vriendelijk gebruik maken van energieDat is wat installatiebedrijf ter Veld wil bewerkstelligen door verkoop en plaatsen van houtgestookte cv ketels, zonnecollectoren, zonnepanelen en warmtepompen. Dit zijn CO² neutrale manieren om energie op te wekken en te verbruiken, wat inhoud dat het goed is voor het milieu.

Ongeveer 89% van het energieverbruik in een woning wordt gebruikt voor verwarming en warm water.

Dit vormt dus veruit de grootste energiekosten post in een gemiddeld huishouden, omdat de fossiele brandstoffen opraken en slecht zijn voor het milieu moeten wij ons richten op hernieuwbare energie zoals zonne-energie windenergie en biobrandstoffen zoals houtpellets.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een gasgestookte cv ketel en verder alle voorkomende installatiewerkzaamheden, zoals gas, water, cv, elektra, riolering, dak en zinkwerk.

Speciaal voor bedrijven of particulieren die hun asbest daken willen vervangen, kunnen wij complete daken leveren die al voorzien zijn van een thin film (platte strip) die vanaf de fabriek op het dak verwerkt is zodat er in één keer een nieuw dak gelegd wordt inclusief zonnepanelen.